| mold | Data: Joi, 23.10.2008, 23:08 | Mesaj # 1 |
Simplu
Grupul: Utilizatori
Premii: 0
Status: Offline
| Ma intereseaza cum de folosit fotoalbumul,? Ce poze se pot adauga? dupa o tematica anume, sau asa la intimplare? Si daca toti utilizatorii pot sa foloseasca fotoalbumul (sau numai administratorul) caci eu nu pre am inteles cum functioneaza toata afacere asta
|
| |
| |
| Andrei | Data: Joi, 23.10.2008, 23:31 | Mesaj # 2 |
Admin
Grupul: Administratori
Premii: 4
Status: Offline
| Toti utilizatorii pot sa adauge materiale peste tot inafara de "noutatile saitului". In fotoalbum poti sa agaugi orice poza vrei. Apesi pe lincul din drapta sus pe care scrie: "Adauga poza", alegi categoria (Funny, Moldova, Italia, Toata lumea, Creatii personale, sau intalniri, dar pana cand a fost numai intalnirea de la Mirabilandia...) daca va fi nevoie, pot crea si alte categorii, pana atunci daca nu se incadreaza in nici o categorie, adaugati la diverse si puteti sa-mi cereti sa creez o categorie noua daca vreti si le mut pe urma la locul lor... Alegi categoria si incarci poza. Poti s-o incarci de pe computerul dau, sau daca e de pe vre-un oarecare sait poti numai sa adaugi lincul catre ea, oricum ii va crea o copie pe server. Poti sa-i scrii si un mic comentariu daca vrei. Asta-i tot. Sper ca am explicat clar, daca ceva mai intrebati

|
| |
| |