| amphetamincik | Data: Vineri, 15.07.2011, 15:49 | Mesaj # 1 |
|
Simplu
Grupul: Utilizatori
Premii: 0
Status: Offline
| Buna, sunt noua p'aici. Am si eu o intrebare, am absolvit facultatea stomatologie din Chisinau, anul acesta is as vrea sa-mi echivalez diploma in Italia, limba o stiu la perfectie, insa nu stiu daca e posibil sa ajung acolo, avand in vedere k nu am rude de gradul I/II in Italia, credeti ca este posibil sa ajungsi eu acolo? va rog mult, raspundeti! va multumesc.  Adaugat (15.07.2011, 15:49) --------------------------------------------- Stie cineva care sunt taxele pentru studii la universitatile de medicina din Italia??????????? chiar nimeni nu vrea sa ma ajute macar cu o bucatica de informatie?
|
| |
| |
| danuta_marcela | Data: Joi, 01.09.2011, 15:25 | Mesaj # 2 |
|
Simplu
| Quote (amphetamincik) Buna, sunt noua p'aici. Am si eu o intrebare, am absolvit facultatea stomatologie din Chisinau, anul acesta is as vrea sa-mi echivalez diploma in Italia, limba o stiu la perfectie, insa nu stiu daca e posibil sa ajung acolo, avand in vedere k nu am rude de gradul I/II in Italia, credeti ca este posibil sa ajungsi eu acolo? va rog mult, raspundeti! va multumesc. Adaugat (15.07.2011, 15:49) Buna,da este posibil sa ajungi pentru ca declaratia de ospitalitate o poate face si un cetatean italian,sau un prieten de familie care se afla in Italia si are documentele in ordine,adreseazate la ambasada sau la sediul lor,,Regina Pacii''si o sa primesti mai multe informatii utile!!!
Mesaj editat de danuta_marcela - Joi, 01.09.2011, 15:28 |
| |
| |
| nattallia | Data: Joi, 24.11.2011, 12:39 | Mesaj # 3 |
|
Simplu
| Buna.Am si eu o intrebare. Am diploma in domeniul economic,mai concret:Academia de Studii Economice din Moldova, specialitatea "Statistica si preveziune economica", as vrea sa aflu careva detalii referitoare la legalizarea diplomei in Italia.As fi recunoscatoare daca mi-ati spune in cit timp se face...adica citi ani de studii e nevoie.Multumesc anticipat
Nattallia
|
| |
| |